Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Klep suluh

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Sino-Samudra Kelautan bisa nyadiakeun sistem suntik suluh engine utama / bantu suku cadang kayaning nozzle, spindle pituduh lengkep, klep non-mulang, klep suntik suluh lengkep, plunger, luhur-tekanan pompa minyak, jrrd Jeung Kami boga saham badag cocok pikeun MAN B&W, wartsila-sulzer, MITSUBISHI sareng mesin solar domestik.
Mesin utama cocog pikeun serial handap model:

Cocog pikeun MAN B&W:
S35 / 42/50/60/70 / 80ME-B, S35 / 42/50/60/70 / 80ME-C, G35 / 42/50/60/70 / 80ME-C, S (L) 35/42 / 50/60/70/80MC-C sareng séri GF GBE.
Cocog pikeun WARTSILA-SULZER:
RTA48T-B , RT-FLEX50-D , RT-FLEX50-B , FLEX RTA58TB , 5RT-FLEX58T-D , RTA48T-B , RTA68T-B jeung sajabana, RTA 48/52/62/68/76/84 seri, RLA (B) 55/59 sareng séri RND RD.

Cocog pikeun MITSUBISHI:
UEC50LS (II) UEC52LS (II) UEC52LA UEC52L UEC60LS (II) UEC60LA UEC60L UEC60HA

 

燃油喷射系统4
燃油喷射系统 (2)
燃油喷射系统
喷油嘴

Mesin bantu cocog pikeun modél kieu:
Cocog pikeun MAN B&W:
L16 / 24 L21 / 31 L23 / 30 L23 / 30H L27 / 38 L28 / 32H L32 / 40 T23LH-4E jeung saterusna.

Cocog pikeun DAIHATSU:
DK-20E DK-20 DK-28 DC-17 DC-32 DE-18 DS-18A DS-26 DL-20 DL-22 DL-26 DL-28 PS-26H PS-26D jeung sajabana.

Cocog pikeun YANMAR:
EY18 EY22 EY26 N18 N21 N26 N28 (N28A) N330 N165L M200 Serie M220 Serie T220 T240 T260 UAL-ST Z280A S165 S185 Serie GL-T Serie KDL, KFL Serie jeung saterusna.

Cocog pikeun WARTSILA-SULZER:
S20, L20, 670W4L20, AL25 / 30, ATL25D (H) jeung sajabana.

燃油喷射系统1
燃油喷射系统
辅机喷射系统
辅机喷射系统2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali