Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Klep suluh

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

SINO-OCEAN MARINE tiasa nyayogikeun suku cadang sistem injeksi bahan bakar mesin utama / bantu sapertos nozel, panduan spindle lengkep, klep non-balik, klep suntikan bahan bakar lengkep, plunger, pompa minyak tekanan tinggi, sareng sajabana Sareng Kami gaduh saham ageung cocog pikeun MAN B&W, wartsila-sulzer, MITSUBISHI sareng mesin solar domestik.
Mesin utama cocog pikeun séri modél ieu:

Cocog pikeun MAN B&W:
S35 / 42/50/60/70 / 80ME-B, S35 / 42/50/60/70 / 80ME-C, G35 / 42/50/60/70 / 80ME-C, S (L) 35/42 / 50/60/70/80MC-C sareng séri GF GBE.
Cocog pikeun WARTSILA-SULZER:
RTA48T-B , RT-FLEX50-D , RT-FLEX50-B , FLEX RTA58TB , 5RT-FLEX58T-D , RTA48T-B , RTA68T-B jeung sajabana, RTA 48/52/62/68/76/84 seri, RLA (B) 55/59 sareng séri RND RD.

Cocog pikeun MITSUBISHI:
UEC50LS (II) UEC52LS (II) UEC52LA UEC52L UEC60LS (II) UEC60LA UEC60L UEC60HA

Fuel valve (3) Fuel valve (6) Fuel valve (7) Fuel valve (8)
Mesin bantu cocog pikeun modél kieu:
Cocog pikeun MAN B&W:
L16 / 24 L21 / 31 L23 / 30 L23 / 30H L27 / 38 L28 / 32H L32 / 40 T23LH-4E jeung sajabana.

Cocog pikeun DAIHATSU:
DK-20E DK-20 DK-28 DC-17 DC-32 DE-18 DS-18A DS-26 DL-20 DL-22 DL-26 DL-28 PS-26H PS-26D jeung sajabana.

Cocog pikeun YANMAR:
EY18 EY22 EY26 N18 N21 N26 N28 (N28A) N330 N165L M200 serie M220 serie T220 T240 T260 UAL-ST Z280A S165 S185 serie GL-T serie KDL, KFL serie jsb.

Cocog pikeun WARTSILA-SULZER:
S20, L20, 670W4L20, AL25 / 30, ATL25D (H) jeung sajabana.

Fuel valve (1) Fuel valve (2) Fuel valve (4) Fuel valve (5)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali