Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Klep knalpot & gear Valve

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

SINO-OCEAN MARINE tiasa nyayogikeun perakitan klep knalpot mesin solar utama kalebet: spindle klep, handapeun klep, kandang klep knalpot, silinder hawa, sagala jinis segel sareng sajabana, anu cocog pikeun MAN B&W, Wartsila-Sulzer, MITSUBISHI Sareng mesin solar domestik.

Cocog pikeun MAN B&W:
S35 / 42/50/60/70 / 80ME-B, S35 / 42/50/60/70 / 80ME-C, G35 / 42/50/60/70 / 80ME-C, S (L) 35/42 / 50/60/70/80MC-C sareng séri GF GBE.
Cocog pikeun WARTSILA-SULZER:
RTA48T-B , RT-FLEX50-D , RT-FLEX50-B , FLEX RTA58TB , 5RT-FLEX58T-D , RTA48T-B , RTA68T-B jeung sajabana, RTA 48/52/62/68/76/84 seri, RLA (B) 55/59 sareng séri RND RD.

Cocog pikeun MITSUBISHI:
UEC50LS (II), UEC52LS (II), UEC52LA, UEC52L, UEC60LS (II), UEC60LA, UEC60L, UEC60HA
Sino-sagara Kelautan tiasa nyayogikeun mesin pembantu klep assy kalebet: inlet / spindle knalpot, handap injup, inlet / perumahan klep knalpot, inlet sareng knalpot rocker arm, sareng sajabana Sareng Kami gaduh saham ageung anu cocog pikeun MAN B&W, DAIHATSU, YANMAR, WARTSILA-SULZER sareng mesin solar domestik.

Cocog pikeun MAN B&W:
L16 / 24, L21 / 31, L23 / 30, L23 / 30H, L27 / 38, L28 / 32H, L32 / 40, T23LH-4E jeung sajabana.

Cocog pikeun DAIHATSU:
DK-20E, DK-20, DK-28, DC-17, DC-32, DE-18, DS-18A, DS-26, DL-20, DL-22, DL-26, DL-28, PS- 26H, PS-26D jeung sajabana.

Cocog pikeun YANMAR:
EY18, EY22, EY26, N18, N21, N26, N28 (N28A), N330, N165L, M200 serie, M220 serie, T220, T240, T260, UAL-ST, Z280A, S165, S185 serie, GL-T serie, KDL , KFL serie sareng sajabina.
Cocog pikeun WARTSILA-SULZER:
S20, L20, 670W4L20, AL25 / 30, ATL25D (H) jeung sajabana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali