Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Karir

Ngalangkungan bagian sapertos panghasilan, karaharjaan, jabatan, pamekaran, budaya sareng insentif anu sanés, kami sacara aktif nyayogikeun langkung seueur kasempetan promosi sareng panggung pikeun jalma anu ngagaduhan prestasi anu luar biasa; di sisi anu sanésna, kami ngatur sababaraha kagiatan pikeun ningkatkeun komunikasi babarengan di antara pagawé sareng ngawangun suasana anu harmonis kulawarga SINO-OCEAN.

team

Bungah ningali yén anjeun resep ngagabung sareng Sino-sagara laut. Kami bakal senang nampi CV anjeun, anu bakal kami laksanakeun kalayan rahasia anu ketat. Upami kualifikasi anjeun cocog sareng sarat jabatan kami, wawakil perusahaan bakal ngontak anjeun dina waktos 3 minggu, pikeun ngatur wawancara pribadi.

gongchengs

Insinyur Kelautan

chuanbo (2)

Patugas pangadaan

bosss

Sekertaris

Upami anjeun resep kana lowongan éta mangga ngahubungan kami.