Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Jasa

Ngalereskeun Jasa

• kakuatan téknis kuat jeung pangalaman euyeub
• Pangropéa mesin solar, analisa sesar sareng jasa perbaikan
• Pangropéa Turbocharger, analisa sesar sareng jasa perbaikan
• Sistem hidrolik dina pangropéa mesin dek, analisis sesar sareng jasa perbaikan
• Pangropéa alat komunikasi sareng navigasi, analisa sesar sareng jasa perbaikan
• Otomatisasi sareng perawatan sistem listrik, analisa sesar sareng jasa perbaikan

Repairing Services

Engineering-Services-2

Bagian Reconditioning

• téknologi canggih internasional sareng alat-alat pangolah
• Téknik pamrosésan réparasi, standar tés, sareng kualifikasi pagawé parantos lulus sertifikasi CCS
• Téhnologi las sareng bahan
• jasa recondition panutup silinder
• jasa recondition makuta Piston
• jasa nyambungkeun rod nyambungkeun
• Spindles klep sareng jasa recondition korsi klep
• jasa recondition Crankshaft

Jasa Manufaktur

• Rentang peralatan anu lega dina bengkel kami
• Nanggungjawaban & mampuh ngadamel bagian naon waé sapertos sampel, gambar atanapi déskripsi
• Klién akting gancang anu aya dina suku cadang sareng barang alit
• Ngadamelna sareng langsung ngalayanan anjeun

edf

Ngalayanan Sadayana Pelabuhan Dunya

Kusabab cicing di lapangan mangpuluh-puluh taun urang nyebarkeun cabang-cabang urang di panjuru dunya, khususna di beulah kalér Cina (Qinhuangdao, Tianjin, Tanggu, Jingtang, Changzhou, Huanghua, Chaofeidian, Yingkou, Bayuquan, Huludao, Jingzhou sareng Dalian dll.) Ngan email urang sareng nyungkeun jasa kami. Éta bakal tanggung jawab urang pikeun ngalayanan anjeun.