Ladenan tunggal, patut amanah

Warta

  • SINOOCEAN LAUT M / E LO otomatis filter daptar stock

    Ngeunaan M / E LO filter otomatis, urang bisa nyadiakeun handap parabot di stock. Jeung ngalengkepan. kalayan kualitas suku cadang asli sareng sertifikasi patut dipercaya! NO. Maker Modél VOL Max.press Max / mnt Temp Filter QTY. 1 BOLL & KIRCH 6.61.07 DN350 576L 48 BAR 45 ℃ 40μM 2 SET 2 B...
    Maca deui
  • SET GENERATOR DIESEL LAUT SINOOCEAN/DAFTAR STOK MESIN DIESEL

    Sino-Ocean Marine gaduh Diesel Generator Sets / Diesel Engine langkung ti 20 set. The equipments anu cocog pikeun DAIHATSU, YANMAR, MAN, WARTSILA jeung saterusna. rentang kakuatan equipments katutupan ti 455KW mun 9080KW. No JENIS NGARAN JUMLAH. OUTPUT KVA RPM Volt HZ TAHUN 1 18V32/40 (merk n...
    Maca deui
  • SINOOCEAN LAUT BILGE POMPA / SLUDGE POMPA Daptar saham

    Pikeun nyumponan kabutuhan palanggan, Kelautan Sino-samudera ngagaduhan seueur BILGE PUMPS sareng SLUDGE PUMP. Pompa kalayan kualitas suku cadang asli sareng sertifikasi patut dipercaya anjeun! NO JENIS NGARAN HERTZ(HZ) VOLTS(V) POWER(Kw) SPEED(RPM) TH (M) CAP M3/H QTY 1 Pompa Piston Bilge (Horizon...
    Maca deui
  • Sino-Samudra Kelautan Air Conditioning Compressor di Stok

    Ngeunaan compressor, urang bisa nyadiakeun di handap parabot di stock: Pranata mangsa compressor refrigerant, Paket tipe unit cooler, AC compressor & Refrigerant dryer hawa jsb The compressor kalawan kualitas bagian asli jeung sertifikasi patut dipercaya! Daptar salaku handap: .. .
    Maca deui
  • SINO-Samudra Marine PISTION RING STOCK Daptar

    Cadangan inventaris kami disingkronkeun sareng perbaikan téknis asli. Urang nyadiakeun cingcin piston coated aslina kayaning DAROS, NPR, PP jeung saterusna, cocog pikeun model kaasup MC, MC-C, ME-C, FLEX, runtuyan RTA, jsb No. Cocog jeung Tipe BAGIAN No. SPESIFIKASI (1) S35MC S35MC-C S35M...
    Maca deui
  • Daptar Bursa Saham Sino-Samudra Separator

    Pemisah saham anu cocog pikeun produsén sareng modél mesin pikeun dijual: S / N Model SPESIFIKASI QTY. KUALITAS 1 P615 (Kalayan unit kontrol) MAX. SPEED (mangkuk): 9307R SPEED MOTOR aci: 3600R 3,7 KW 60HZ MAX. Kapadetan eupan: 1100 KG / M3 MAX. dénsitas sédimén: 2332 KG/M3...
    Maca deui
  • SINO-Samudra Marine HYDRAULIC EQUIPMENTS DAFTAR STOK

    Laut Sinoocean ngagaduhan seueur UNIT POMPA HIDROLIK sareng HYDRAULIC VALVE dina stok. Daptar spésifik nyaéta kieu. Dina waktos anu sami, kami ogé nyayogikeun ngungkulan sareng jasa perbaikan pikeun sistem hidrolik mesin dek. A、UNIT POMPA HIDROLIK No. Alat Ngaran Pabrik Spésifikasi JUMLAH...
    Maca deui
  • SINO-Samudra LAUT KOMPRESSOR hawa Daptar saham

    Stock compressor hawa laut nu cocog pikeun handap makers & models pikeun dijual: UTAMA KOMPRESOR hawa: No. MODEL NAMA CAP. TEKANAN POWER SPEED QUALITY QTY. 1 DONGHWA-TANABE H-63 Kompresor hawa 90m3/h 30kg/cm2 19,5 KW 1800 RPM ASLI BARU 1SET 2 DONGHWA-TANABE H-373 ...
    Maca deui
  • SINO-OCEAN MARINE YANMAR EY18ALW N18 M200 NOZZLE AND PISTON RING IN STOK

    Simkuring hoyong nyandak perhatian Anjeun ka stock kami YANMAR EY18ALW / N18 / M200 nozzle, ring piston, plunger, bearing, nyambungkeun rod bolts jsb No Ngaran Bagian Cocog jeung Tipe Bagian No 1 Plunger EY18L 146623-51100 2 N18 146673 51100 3 Nozzle EY18ALW 146623-53351 4 EY18ALW 146623-5300...
    Maca deui
  • Daptar saham gubernur laut SINO-Samudra

    Sino-sagara stock kavling gubernur, kualitas luhur sarta harga low, pangiriman gancang, saperti kieu: S / N Modél SER. No BAGIAN No SPESIFIKASI QTY. 1 3161 12065946 8540-629 TIPE KAYU 3161 P/N 8540-629 S/N 12065946 1 2 3161 TIPE NA NA: 3161 MOTOR: VDC: 24 RPM: 2 4L20 RPM: 2 4L20...
    Maca deui
  • Daptar saham TURBOCHARGER LAUT SINO-Samudra

    Stok TURBOCHARGER nu cocog pikeun model mesin handap pikeun diobral: S / N Modél spésifikasi QTY. 1 TCA88-21079 NSMAX .: 11.900L / mnt TMAX .: 500 ℃ NCMAX .: 11.700L / mnt TANGGAL: 12.05 1 SET ASLI NEW 2 NR15 / R Pikeun 4R22MD-C 2 susunan 3 NR15 / RPE 3 NR15 / RPE NR15/R151 W/NO.7023520...
    Maca deui
  • SINO-Samudra LAUT VERTIKAL / POMPA HORIZONTAL dina saham

    Dina raraga minuhan kabutuhan customer, Sino-samudra Kelautan stock loba pompa. Pompa kalayan kualitas asli sareng sertifikasi patut dipercaya anjeun! Pompa di stock ngawengku pompa centrifugal nangtung, pompa centrifugal horizontal, pompa gear horizontal pompa piston horizontal, screw horizontal pu ...
    Maca deui