Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Warta

  • SINO-OCEAN MARINE PULSE ACCUMULATOR CHARGIN ALAT SARAN

    Kami tiasa nyayogikeun PULSE ACCUMULATOR CHARGIN ALAT, anu cocog pikeun WARTSILA-SULZER sareng MAN B&W MC-C. Salaku tambahan, SINO-OCEAN MARINE tiasa nyayogikeun alat propésional kalebet alat pengetatan, Grinding tool, Lifting Tools, Piston ring expander, Template for piston top exhaust valve & seat, H ...
    Maca deui
  • Daptar STOK SESUAIU UNTUK CINTA WARTSILA PISTON

    Simpenan Cingcin Piston BARU BARU anu cocog pikeun sapertos: RTA48T-B , RT-FLEX50-D , RT-FLEX50-B , FLEX RTA58TB , 5RT-FLEX58T-D , RTA48T-B , RTA68T-B jsb No. MODEL SPARE BAGIAN No. SPESIFIKASI 1 RT-FLEX48T-D EF34425 480x15.0x16 SCP1CC 2 RT-FLEX50-D IF34422 500x1 ...
    Maca deui
  • SINO-sagara laut cocog pikeun saran suku cadang SPERRE

    Saham Samudera-sagara sareng nyayogikeun sababaraha suku cadang kualitas asli sareng sertifikasi SPERRE. Cocog pikeun jenis ieu: HV1 / 120; HV1 / 140; HV1 / 156; HV2 / 200; HV2 / 210; HV2 / 219; HV2 / 220; V2 / 235; HV2 / 240; HV2 / 270; HV2 / 300; HL2 / 90; HL2 / 105; HL2 / 120; HL2 / 140; HL2 / 160. ...
    Maca deui
  • Bagian Pompa Kelautan Sinoocean Disarankeun

    Dina raraga ngirangan biaya pengadaan suku cadang pompa, Tim Proyek Sineung Laut Pompa Suku cadang didirikeun damel sareng Qinhuangdao Sino-Ocean Marinir sareng Yangzhou Baosheng Kelautan ti saprak 2017. Sareng kami gaduh seueur alat cadang pompa anu ...
    Maca deui
  • Sino-Samudra Kelautan 18v32 / 40 Generator Set Stok Disarankeun

    SINO-OCEAN MARINE 18V32 / 40 GENERATOR SET STOCK Dianjurkeun Salaku pangsaéna sareng alat perlengkapan perlengkapan Kelautan di Tiongkok, dina raraga minuhan paménta pasar sareng ngalayanan konsumén dugi ka maksimal, SINO-OCEAN MARINE nembé mésér 12 18V32 énggal ...
    Maca deui
  • Marintec Cina 2021 Undangan ti Qinhuangdao SINO-OCEAN Marinir

    Marintec China 2021 mangrupikeun acara anu kasohor di Asia pikeun sektor Maritim global kalayan tren industri énggal, téknologi sareng produk énggal, sareng kasempetan bisnis. Éta dina peringkat dua luhur ayeuna diantara paméran maritim internasional di pusat pameran internasional internasional Shanghai ti 7-10 DEC 2021. ...
    Maca deui