Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Tentang Kami

Palayanan anu atos dipercaya

Ti saprak 1995, Qinhuangdao Sino-Ocean Marinir Equipment & Machines Co., Ltd parantos didedikasikan pikeun nyayogikeun jasa mandeg profesional pikeun industri maritim. Dugi ka ayeuna SINO-OCEAN MARINE parantos janten perusahaan komprehensif anu ngempelkeun alat-alat & suku cadang nyuplai, pabrik, ngalereskeun kapal, ngadukung téknis, alat-alat damel kapal nyayogikeun sasarengan.

Pusat panyimpenan alat-alat laut / suku cadang di Asia

• Ngawengku legana 83 héktar
• Kantor 8000 méter pasagi
• 24.000 méter pasagi gudang suku cadang
• 8.000 ton total inventarisasi
• Ruang lingkup bisnis perusahaan kalebet: suku cadang mesin utama / bantu mesin, set generator generator, turbocharger, pemisah minyak, kompresor udara, penukar panas piring, pompa cai, AC, kulkas, boiler, mesin dek sareng alat navigasi.
• Tutup hubungan koperasi sareng pabrik mesin utama sareng pabrik anak perusahaan di dunya.
• Sumber jual anu dipercaya, kualitas luhur stabil sareng harga anu lumayan

trewytr (3)

Ahli jasa, kualitas propésional

trewytr (3)

Kakuatan téknis kuat jeung pangalaman euyeub

• Usaha ngalereskeun kapal sareng jasa perbaikan pelayaran di palabuhan kalér Cina
• Pangropéa, analisa sesar sareng jasa perbaikan
• kamampuan dipercaya tina dukungan téknis sareng layanan saatos-penjualan

Rekondisi sareng jasa tukeur

• standar CCS dina hal téhnik las, bahan, sareng kualifikasi teknisi
• Rekondisi bagian-bagian anu kalebet silinder, makuta piston, rod penghubung, spindle klep knalpot, korsi klep knalpot, jst
• Sajumlah ageung suku cadang reconditioned pikeun tukeur

trewytr (3)

Berorientasi jalma, manajemén ilmiah

aboutxiu

• 65 pagawé, 24 élit bisnis, 8 insinyur kapal manula
• Modél manajemén anu épisién
• Budaya perusahaan anu harmoni

• Babagi tanggel waler sareng kiridit
• Karyawan maju sareng perusahaan
• Nyayogikeun langkung seueur kasempetan promosi sareng panggung
• Rupa-rupa kagiatan pikeun ningkatkeun komunikasi babarengan

trewytr (3)

Dumasar di Cina, ngalayanan dunya

trewytr (2)

• Penyedia tingkat munggaran pikeun kelompok pengiriman barang domestik anu ageung
• Suksés ngagedékeun pasar luar negeri anu jembar
• Ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng stabil
• Ngawula ka konsumén Éropa, Amérika sareng Asia Tenggara
• Ngagaduhan reputasi anu saé pikeun konsumén