Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Diesel & set generator

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Sino-Samudera Kelautan ngagaduhan Diesel Susunan Generator/ Mesin Diesellangkung ti 30 sét. Alat-alatna cocog pikeun DAIHATSU, YANMAR, MAN, WARTSILA jeung sajabana. Kisaran listrik peralatan ditutupan tina 450KW dugi ka 1772KW.

1. Alat-alat anu cocog pikeun MAN, sapertos 18V32 / 40, 5L23 / 30H, 8L28 / 32H sareng sajabina.
Pedaran:
Cocog sareng STX-MAN 18V32 / 40:
8,7 MW, STX - MAN - Diesel / HFO - 60/50 Hz
Anyar - Teu Pernah Dianggo - Surplus
Sababaraha unit sayogi (12 SETS) @ 2011
Mesin - 18v32 / 40 @ 720RPM
9080 Kw x 13,8 kv x 60 Hz
3 ~ SYN. GENERATOR: JENIS: HYUNDAI HAR7 189-1028
TURBOCHARGER: NR34 / S
Alternator - Hyundai
Cocog pikeun MAN 5L23 / 30H
650KW, MAN - Diesel / HFO - 60 Hz
DIGUNAKAN, 1 SET, 720RPM @ 2008
Cocog pikeun MAN 8L28 / 32H
1772KW, MAN - Diesel / HFO
DIGUNAKAN, 1 SET, 720RPM @ 1994
2. Alat-alatna cocog pikeun DAIHATSU, sapertos 6DS-22, 6DS-26A, 6DLB-22, 6DL-26 sareng sajabina.
Pedaran:
Cocog sareng DAIHATSU 6DS-22:
603KW, 720RPM, USED, 1 SET @ 1984
Cocog sareng DAIHATSU 6DS-26A:
970KW, 720RPM, DIGUNAKAN, 1 SET @ 1981
Cocog sareng DAIHATSU 6DLB-22:
662KW, 720RPM, USED, 2 SETS @ 1992
Cocog sareng DAIHATSU 6DL-26:
1200KW, 720RPM, DIGUNAKAN, 1 SET @ 1987
3. Alat-alatna cocog pikeun YANMAR, sapertos 6N18AL-EV, 6N18AL-SV, 6N18AL-HV, 6N18L-UN, 6T220L-ST, 6T220AL-UT, 6GL-ST jeung sajabana.
Pedaran:
Cocog sareng YANMAR 6N18AL-EV:
660KW, 900RPM, DIGUNAKAN, 2 SET @ 2001
Cocog sareng YANMAR 6N18AL-SV:
615KW, 900RPM, DIGUNAKAN, 1 SET @ 1998
Cocog sareng YANMAR 6N18AL-HV:
455KW, 900RPM, DIGUNAKAN, 4 SET @ 1998
Cocog sareng YANMAR 6N18L-UN:
450KW, 720RPM, DIGUNAKAN, 1 SET @ 1998

Cocog sareng YANMAR 6T220L-ST:
800KW, 720RPM, 450V, 60HZ, DIGUNAKAN, 1 SET @ 1986
Cocog sareng YANMAR 6T220AL-UT:
662KW, 900RPM, 60HZ, DIGUNAKAN, 1 SET @ 1983
Cocog sareng YANMAR 6GL-ST:
810KW, 720RPM, 450V, 60HZ, DIGUNAKAN, 2 SETS @ 1982
4. Alat-alatna cocog pikeun WARTSILA, sapertos 4L20, 4R32 sareng sajabina.
Pedaran:
Cocog pikeun WARTSILA 4L20:
530KW, 900RPM, DIGUNAKAN, 1 SET @ 1998
Cocog pikeun WARTSILA 4R32:
993KW, 720RPM, 450V, 60HZ, DIGUNAKAN, 2 SETS @ 1980

uytri (1) uytri (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali