Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Panutup silinder

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Saham Samudera-sagara sareng nyayogikeun sababaraha sirah silinder pikeun mesin utama / bantu, cocog pikeun séri modél ieu:

S35 / 42/50/60/70 / 80ME-B, S35 / 42/50/60/70 / 80ME-C, G35 / 42/50/60/70 / 80ME-C, S (L) 35/42 / 50/60/70/80MC-C sareng séri GF GBE; RTA48T-B , RT-FLEX50-D , RT-FLEX50-B , FLEX RTA58TB , 5RT-FLEX58T-D , RTA48T-B , RTA68T-B jeung sajabana, RTA 48/52/62/68/76/84 seri, RLA (B) séri 55/59 sareng RND RD; UEC 50/52/60 LA (LS) ……

L16 / 24, L21 / 31, L23 / 30, L23 / 30H, L27 / 38, L28 / 32H, L32 / 40, T23LH-4E jeung sajabana; DK-20E, DK-20, DK-28, DC-17, DC-32, DE-18, DS-18A, DS-26, DL-20, DL-22, DL-26, DL-28, PS- 26H, PS-26D jeung saterusna;
EY18, EY22, EY26, N18, N21, N26, N28 (N28A), N330, N165L, M200 serie, M220 serie, T220, T240, T260, UAL-ST, Z280A, S165, S185 serie, GL-T serie, KDL , KFL serie sareng sajabina;
S20, L20, 670W4L20, AL25 / 30, ATL25D (H) jeung sajabana.

Silinder mesin utama mangrupikeun daptar khusus sapertos kieu:

Cocog sareng Brand Cocog pikeun Tipe P / N QTY. Kualitas
MANUSA B&W S60ME-C 5252786-2 2 BARU BIASA
DIDAMEL DI CINA
S60MC-C P90101-0167-067 8 BARU BIASA
S70MC 90101-101-114
1769900-3
2 BARU
DIDAMEL DI CINA
S60MC 341A-A1
1262693-4
2 BARU
DIDAMEL DI CINA
S50MC 90101-094-092
1745807-5.4
7 BARU BIASA
S50MC 341A-1
1746798-3
2 DIDAMEL DI CINA
S50MC 8319347-1.0 1 DIDAMEL DI CINA
S42MC 1134908-8 1 DIDAMEL DI CINA
S35MC 90101-129-043 / 341A-A1 1 BARU
L80MC 90101-30K-055 1 BARU BIASA
L70MC 1393903-1.2
3124310-7
2 DIDAMEL DI CINA
L50MC 1242617-3.2 1 DIDAMEL DI CINA
70 / 120E 4 DIDAMEL DI CINA
70 / 125BL 1 DIDAMEL DI CINA
KSZ86 / 160 2 DIDAMEL DI CINA
SULZER RTA62U 0-107.272.618 1 DIDAMEL DI CINA
RTA48T 0-107.221.286 1 DIDAMEL DI CINA
RT76 0-107.195.793 2 DIDAMEL DI CINA
RTA58 0-107.201.062 1 DIDAMEL DI CINA
RTA52 Z27101 2 DIDAMEL DI CINA
RND68M 0-107.010.739 3 BARU BIASA
MITSUBISHI UEC60L 14101 1

oius (1) oius (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali