Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Tanduk

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

QHD SINO-OCEAN MARINE stock sababaraha sét suling anyar asli, sadayana dihasilkeun ku pabrik terkenal di dunya, sareng disahkeun ku pamariksaan kapal.

Henteu

Nami

Kenyang pikeun mérek

Satiable pikeun modél

Spésifikasi

QTY.

1

Tanduk
(Dioperasikeun ku hawa)

SARACOM

WA / 15/143

KELAS I
TINGKAT SORA (1/3 OKT.BAND.1M) -143dB
SORA FREQUENCY - 100Hz
Tekanan hawa - 7㎏ / ㎠
KONSUMSI HUTAN - 50 ℓ / s
DIAPHRAGM - Φ 200
SUMBER - VOLT. : AC220V. 60Hz.1Φ
Ayeuna: 0,35A
PANAS - SILIH. : AC220V.60Hz.1Φ
Ayeuna: 25W (110㎃)
Timbangan - Abt.50㎏
LOKASI - MASTER RADAR

4SET

2

Tanduk
(Dioperasikeun ku motor)

SARACOM

WE-16143

KELAS I
TINGKAT SORA (1/3 OKT.BAND.1M) -143dB
SORA FREQUENCY - 100Hz
SUMBER - VOLT. : AC440V.60Hz.3Φ
Timbangan - Abt.165㎏
LOKASI - FORE MAST
IP Kelas - 56

4SET

1. Peluit kabut laut (pneumatik)
JENIS: WA-15/143
KELAS: Kuring ngesahkeun NO.: 13546 B0 BV
Pencét: 7KG / CM2
QTY.ught SETS
Horn (1)
2. Tanduk halimun laut (listrik)
SPESIFIKASI: JENIS: WE-16/143
KELAS: Kuring ngesahkeun NO.: 13546 B0 BV
VOLT: 440V
QTY.ught SETS
Horn (3)

Salaku tambahan, Kami ogé tiasa nyayogikeun DIESEL GENERATOR SET, TURBOCHARGER, AIR COMPRESSOR, SEPARATOR, MARINE PUMP, PLATE HEAT EXCHANGER, BILGE SEPARATOR, AIR CONDITIONER, AIR CONDITIONING COMPRESSOR UNIT & PROV.REF.COMOL.IRITER, CONERITAS UNIT PUMP HYDRAULIC, UNIT PUMP HYDROPHORE, BAGIAN SUKSEL BOILER jsb.
Dina stok urang tiasa nyayogikeun sagala rupa alat laut sareng sertipikat masarakat klasifikasi sapertos LR, DNV sareng KR jsb.
Sino-Samudera Kelautan ngawengku lega 83 héktar, kalayan 8000 méter pasagi kantor sareng 24.000 méter pasagi gudang suku cadang. Beurat tina inventarisasi sakitar 8,000 ton. Éta mangrupikeun cadang laut sareng pusat panyimpenan peralatan anu panggedéna sareng lengkep di Asia!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali