Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Tutuwuhan pangobatan sewege

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Saham QHD SINO-OCEAN MARINE sababaraha sét taneman pangubaran panyukuran anyar anu asli, sadayana dihasilkeun ku pabrik anu terkenal di dunya, sareng disahkeun ku pamariksaan kapal.
Ngeunaan TUMBUHAN RÉNAAN PANUTUP, urang tiasa nyayogikeun alat-alat ieu di stock. Alat-alat kalayan kualitas bagian asli & sertifikasi pantes dipercaya anjeun!

NO.

Anu ngadamel

Jenis

Modél

TOPI.

BOD5

COD

QTY.

1

IL SEUNG

Jinis BIOLOGI

ISS-25N

1750L / Dinten

25MG / L DI handap

125MG / L DI handap

4 séting

Salaku tambahan, Kami ogé tiasa nyayogikeun DIESEL GENERATOR SET, TURBOCHARGER, AIR COMPRESSOR, SEPARATOR, MARINE PUMP, PLATE HEAT EXCHANGER, BILGE SEPARATOR, AIR CONDITIONER, AIR CONDITIONING COMPRESSOR UNIT & PROV.REF.COMOL.IRITER, CONERITAS UNIT PUMP HYDRAULIC, UNIT PUMP HYDROPHORE, UNPARATOR UNIT CONTROL, HORN, BOARER SPARE PARTS jsb. Dina stok urang tiasa nyayogikeun sagala rupa alat laut sareng sertipikat masarakat klasifikasi sapertos LR, DNV sareng KR jsb.
Sino-Samudera Kelautan ngawengku lega 83 héktar, kalayan 8000 méter pasagi kantor sareng 24.000 méter pasagi gudang suku cadang. Beurat tina inventarisasi sakitar 8,000 ton. Éta mangrupikeun cadang laut sareng pusat panyimpenan peralatan anu panggedéna sareng lengkep di Asia!
Kusabab didirikan, perusahaan parantos ngajaga hubungan koperasi anu caket sareng pabrik mesin utama sareng pabrik anak perusahaan di dunya. Perusahaan kasohor sumber pamayaran anu dipercaya, kualitas luhur stabil sareng harga anu lumayan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali