Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Suku cadang alat keur ngagolakkeun

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

SINO-OCEAN MARINE tiasa nyayogikeun suku cadang ketel sapertos: pompa minyak, motor Maxon, nozel kanggo ketel, éléktroda, panon seuneu, klep, instrumen, klep solenoid, sealing sareng suku cadang sanés.

ytruy
Dina raraga nyumponan kabutuhan nasabah, saham Sino-laut Kelautan nyéépkeun alat cadel ketel. Suku cadang kalayan kualitas bagian asli sareng sertifikasi pantes diandelkeun anjeun!
Daptar Saham Burner:

Henteu

NGARAN & cocog pikeun JENIS

SPESIFIKASI

QTY.

1

BURNER
AALBORG KBO-E30 M-II

Peunteun: 1064-3170KW Pencét (MIN / MAX): 25 BAR / 30 Bar Minyak (MIN / MAX): 95kg / h / 283kg / h IP44 220V 60HZ 2012

1 SET

2

BURNER
OILON RP-130 M

Kapasitas Minyak: 34-121kg / h Kualitas minyak: Max 600 cSt + 50 ℃ 220V 1 * 60Hz 6A 440V 3 * 60Hz 10.9kW IP44 2012

2 séting

3

BURNER
VOLCANO MJⅡ-90M

 M.NOubre2181769 440V 6KW 3∮

1 SET

Daptar Saham Pangukur Tingkat Cai:

Henteu

NGARAN & cocog pikeun JENIS

SPESIFIKASI

QTY.

1

GUNUNG TINGKAT AIR
HANLA OMS-F401SSF2-WF6

BENTUK HUBUNGAN / Peunteun: SPDT / 250VAC, 5A MAX.PRESS./TEMP: 16kg / cm2 250 CL KASIMPULAN: IP56

2 séting

2

GUNUNG TINGKAT AIR
HANLA RLG-HP-CK22

C.TO C: 630MM MAX.PRESS./TEMP: 16kg / cm2 250 ℃

4 séting

Daptar Saham Pompa Ketel:

NO.

NGARAN
Cocog pikeun JENIS

SPESIFIKASI

QTY.
SET

1)

SHINKO
SVQ50AM

MATERI: PP / FPM MAX: 2.3L / H BEI: 8BAR MAX: 1.9L / H BEI: 16BAR IP: 65 AC: 110-240V 50 / 60HZ 21W 28237 BREMEN GERMANY P / N: 10211074 S / N: 102M0006153 MADE IN JERMAN 2/2015

1 séting

Daptar Saham Pompa Ketel:

NO.

NGARAN
Cocog pikeun JENIS

HERTZ (HZ)

GOLONGAN
(V)

Kakuatan
(KW)

CEPAT
(RPM)

TH

TOPI

QTY.
SET

1)

MGO SUPPLY PUMP
AALBORG OMC-1200

60HZ

440V

2.2 / 2.64

2840 /
3405

30/40 BAR

380MM2/ S

1 SET

2)

MGO SUPPLY PUMP
ALLWEILER ZASV250 G8 3F-W20

50 HZ
60 HZ

380V
440V

0,1
0,2

1632

5.47-5.75
L / Mnt

4,5 BAR

1 SET

3)

AUX. BIILER FO PUMP
KRAL DS1-500

60 HZ

440V

0,44

1750

4.5 / 6

8,45L / Mnt

1 SET

4)

MGO SUPPLY PUMP
MS711-4 (Jinis Motor)

50 HZ
60 HZ

230 / 400V
280 / 480V

0,25
0.3

1390R
1650R

1 SET

5)

MGO SUPPLY PUMP
T0710403 (JENIS MOTOR)

60 Hz

254 / 440V

0,25

1700R

2 séting

6)

MGO SUPPLY PUMP
MS712-4 (Jinis Motor)

60HZ

440V

0,43

1640R

1 SET

6)

PUMP AIR FEED
NGAGORA NGARASA MB 32 04S

60HZ

440V

7.5

3550R

120M

2,5M3/ H

2 séting

7)

PUMP AIR FEED
CINTA NGECEUK TSH50A

60HZ

440V

11

3550R

110M

3,9M3/ H

3 séting

8)

PUMP AIR FEED
SHINKO SVQ50AM

60HZ

440V

11

3540R

110M

11M3/ H

1 SET

9)

PUMP AIR FEED
SHINKO SVQ50AM

60HZ

440V

11

3540R

120

6.5M3/ H

5 séting

Saham QHD SINO-OCEAN MARINE sababaraha sétél suku cadang BOILER anyar asli, sadayana diproduksi ku pabrik terkenal di dunya, sareng disahkeun ku pamariksaan kapal.
Ngeunaan Suku Cadang BOILER, urang tiasa nyayogikeun alat-alat ieu di stock. Alat-alat kalayan kualitas bagian asli & sertifikasi pantes dipercaya anjeun!

Salaku tambahan, Kami ogé tiasa nyayogikeun DIESEL GENERATOR SET, TURBOCHARGER, AIR COMPRESSOR, SEPARATOR, MARINE PUMP, PLATE HEAT EXCHANGER, BILGE SEPARATOR, AIR CONDITIONER, AIR CONDITIONING COMPRESSOR UNIT & PROV.REF.COMOL.IRITER, CONERITAS UNIT PUMP HYDRAULIC, UNIT PUMP HYDROPHORE, UNPARATOR UNIT CONTROL, HORN, BOARER SPARE PARTS jsb. Dina stok urang tiasa nyayogikeun sagala rupa alat laut sareng sertipikat masarakat klasifikasi sapertos LR, DNV sareng KR jsb.
Sino-Samudera Kelautan ngawengku lega 83 héktar, kalayan 8000 méter pasagi kantor sareng 24.000 méter pasagi gudang suku cadang. Beurat tina inventarisasi sakitar 8,000 ton. Éta mangrupikeun cadang laut sareng pusat panyimpenan peralatan anu panggedéna sareng lengkep di Asia!
Kusabab didirikan, perusahaan parantos ngajaga hubungan koperasi anu caket sareng pabrik mesin utama sareng pabrik anak perusahaan di dunya. Perusahaan kasohor sumber pamayaran anu dipercaya, kualitas luhur stabil sareng harga anu lumayan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali