Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Ngompa suku cadang

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Dina raraga ngirangan biaya pengadaan suku cadang pompa, Sino-Ocean Marinir gaduh sajumlah ageung suku cadang pompa anu mangrupikeun bagian umum atanapi bagian rentan tina modél mainstream anu aya di gudang urang. Kami leres-leres ngabagéakeun palanggan énggal sareng anu lami sumping kana negosiasi bisnis, sareng ngarepkeun saran anu saé anjeun. Kami bakal nyayogikeun kualitas anu langkung saé, harga anu langkung handap, jasa anu langkung alus teuing sareng dukungan anu langkung lengkep pikeun palanggan ageung.
Urang tiasa nyayogikeun anu cocog pikeun merek sareng modél ieu anu nguntungkeun:
Pabrikan pompa laut luar negeri:
ALFA LAVAL pembangkit cai tawar 、 TAIKO 、 NANIWA 、 SHINKO 、 ISHII 、 HEISHIN 、 TEIKOKU 、 SHIN SHIN 、 IMO 、 HAMWORTHY 、 DESMI sareng sajabina.
ALFA LAVAL: CNL65-65 / 200, CNL80-80 / 200, CNL65-65 / 160, CNL80-80 / 160, PVVF-1532, jsb.
TAIKO: EMC, EMD, ESC, ESD, TMC, TMV, TMS, VS, VS-S, HHB, HHC, NHG, VG, HNP jsb.
NANIWA: FEV, FEWV, FBW, FBWV, FFV, FGV, FVC, BT, BH, BHD, BHR, ALG, HP, jsb.
SHINKO: SVA, SVB, SVS, RVP, RVX, VJ, HJ, SVQ, SHQ, jsb.
ISHII: CSB, CDB, 2CMA, 2CMH, PCS, PCSH, PBCSH, jsb.
HEISHIN: RV, RVD, RDY, VSK, VDK, VK, CY, HK, PVN, WY, jsb.
TEIKOKU: 2VCS, BF, CSM, MSS, TVC, VCB, VCD, TVD, jsb.
SHIN SHIN: VID, VIB, SVF, SVS, VF, MLO, EHS, EHC, SHC, TSH, MB, jsb.
Pompa IMO: ACE025 \ 032 \ 038, ACD025, ACP032 / 038, jsb.
PUMP HAMWORTHY: CGA, CGB, CGD, CGC, jsb.
IROM: CNL, QVK, QV, jsb.
DESMI: NSL, jsb.
ALLWEILER: MA, NB, WB, jsb.
Suku cadang pompa domestik: Pompa Zhenhua, Pompa Tianjin, Pompa Guangning, Pompa Shunda, jsb.
Urang tiasa nyayogikeun: Panutup pompa, Impeller, poros Pompa, segel mékanis, Rotor, Stator, bantalan Geser, Kelenjar, Gasket sareng bagian rentan anu sanés.
Kami yakin yén harga sareng kualitas produk kami bakal nyugemakeun kabutuhan anjeun!
Inpormasi langkung lengkep ihwal perusahaan kami anjeun ogé tiasa nganjang kana halaman wéb kami di: www.shippart.com.cn


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali