Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Bagian Pompa Kelautan Sinoocean Disarankeun

Dina raraga ngirangan biaya pengadaan suku cadang pompa, Tim Proyek Suku-Pompa Laut Sine-Samudera didirikeun damel sareng Qinhuangdao Sino-Ocean Marinir sareng Yangzhou Baosheng Kelautan ti saprak 2017. Sareng kami gaduh seueur alat cadang pompa anu bagian umum atanapi bagian rentan tina modél mainstream anu aya di gudang urang. Kami leres-leres ngabagéakeun palanggan énggal sareng anu lami sumping kana negosiasi bisnis, sareng ngarepkeun saran anu saé anjeun. Kami bakal nyayogikeun kualitas anu langkung saé, harga anu langkung handap, jasa anu langkung alus teuing sareng dukungan anu langkung lengkep pikeun palanggan ageung.
Kami nyerat berita ieu pikeun narik perhatian anjeun kana produk Pompa kami. Ayeuna, suku cadang pompa saham kami seueur pisan sareng kualitas sampurna di Cina! Pangpentingna sadaya, harga urang kalapa.

Urang tiasa nyayogikeun anu cocog pikeun merek sareng modél ieu anu nguntungkeun:

P2
Pabrikan pompa laut luar negeri:
ALFA LAVAL pembangkit cai tawar 、 TAIKO 、 NANIWA 、 SHINKO 、 ISHII 、 HEISHIN 、 TEIKOKU 、 SHIN SHIN 、 IMO 、 HAMWORTHY 、 DESMI sareng sajabina.
ALFA LAVAL: CNL65-65 / 200, CNL80-80 / 200, CNL65-65 / 160, CNL80-80 / 160, PVVF-1532, jsb.
TAIKO: EMC, EMD, ESC, ESD, TMC, TMV, TMS, VS, VS-S, HHB, HHC, NHG, VG, HNP jsb.
NANIWA: FEV, FEWV, FBW, FBWV, FFV, FGV, FVC, BT, BH, BHD, BHR, ALG, HP, jsb.
SHINKO: SVA, SVB, SVS, RVP, RVX, VJ, HJ, SVQ, SHQ, jsb.
ISHII: CSB, CDB, 2CMA, 2CMH, PCS, PCSH, PBCSH, jsb.
HEISHIN: RV, RVD, RDY, VSK, VDK, VK, CY, HK, PVN, WY, jsb.
TEIKOKU: 2VCS, BF, CSM, MSS, TVC, VCB, VCD, TVD, jsb.
SHIN SHIN: VID, VIB, SVF, SVS, VF, MLO, EHS, EHC, SHC, TSH, MB, jsb.
Pompa IMO: ACE025 \ 032 \ 038, ACD025, ACP032 / 038, jsb.
PUMP HAMWORTHY: CGA, CGB, CGD, CGC, jsb.
IROM: CNL, QVK, QV, jsb.
DESMI: NSL, jsb.
ALLWEILER: MA, NB, WB, jsb.
Suku cadang pompa domestik: Pompa Zhenhua, Pompa Tianjin, Pompa Guangning, Pompa Shunda, jsb.
Urang tiasa nyayogikeun: Panutup pompa, Impeller, poros Pompa, segel mékanis, Rotor, Stator, bantalan Geser, Kelenjar, Gasket sareng bagian rentan anu sanés.

P3

P4
Kami yakin yén harga sareng kualitas produk kami bakal nyugemakeun kabutuhan anjeun!
Inpormasi langkung lengkep ihwal perusahaan kami anjeun ogé tiasa nganjang kana halaman wéb kami di: www.shippart.com.cn

pdf

SINO-OCEAN MARINA PUMP SPARE BAGIAN SARAN


Pos waktos: Mar-02-2021