Jasa hiji-eureun, patut dipercaya

Sino-Samudra Kelautan 18v32 / 40 Generator Set Stok Disarankeun

SINO-OCEAN MARINE 18V32 / 40 GENERATOR SET STOK SARAN
Salaku suku cadang sareng perlengkapan perlengkapan Kelautan panggedéna sareng paling lengkep di Cina, pikeun nyumponan paménta pasar sareng ngaladénan pelanggan dugi ka maksimal, SINO-OCEAN MARINA nembé mésér 12 set ngahasilkeun 18V32 / 40 énggal salaku cadangan saham. Suplai spot pikeun minuhan paménta konsumén. Pastikeun kualitasna sareng sacara lengkep ngirangan biaya pengadaan peralatan palanggan. Wilujeng ngahubungi kami!
Parameter khusus sapertos kieu:
STX MAN 18V32 / 40
SET DIESEL & GENERATOR
8640 Kw x 720 RPM x 13.8 kv x 60 Hz

P6 P5

Salaku tambahan, Sino-Ocean Marinir gaduh Diesel Generator Sets / Diesel Engine langkung ti 30 sét. Alat-alatna cocog pikeun DAIHATSU, YANMAR, MAN, WARTSILA jeung sajabana. Kisaran listrik peralatan ditutupan tina 450KW dugi ka 1772KW.

P7

1. Alat-alat anu cocog pikeun MAN, sapertos 18V32 / 40, 5L23 / 30H, 8L28 / 32H sareng sajabina.
Pedaran:
Cocog pikeun MAN 5L23 / 30H
650KW, MAN - Diesel / HFO - 60 Hz
DIGUNAKAN, 1 SET, 720RPM @ 2008
Cocog pikeun MAN 8L28 / 32H
1772KW, MAN - Diesel / HFO
DIGUNAKAN, 1 SET, 720RPM @ 1994
2. Alat-alatna cocog pikeun DAIHATSU, sapertos 6DS-22, 6DS-26A, 6DLB-22, 6DL-26 sareng sajabina.
Pedaran:
Cocog sareng DAIHATSU 6DS-22:
603KW, 720RPM, USED, 1 SET @ 1984
Cocog sareng DAIHATSU 6DS-26A:
970KW, 720RPM, DIGUNAKAN, 1 SET @ 1981
Cocog sareng DAIHATSU 6DLB-22:
662KW, 720RPM, USED, 2 SETS @ 1992
Cocog sareng DAIHATSU 6DL-26:
1200KW, 720RPM, DIGUNAKAN, 1 SET @ 1987
3. Alat-alatna cocog pikeun YANMAR, sapertos 6N18AL-EV, 6N18AL-SV, 6N18AL-HV, 6N18L-UN, 6T220L-ST, 6T220AL-UT, 6GL-ST jeung sajabana.
Pedaran:
Cocog sareng YANMAR 6N18AL-EV:
660KW, 900RPM, DIGUNAKAN, 2 SET @ 2001
Cocog sareng YANMAR 6N18AL-SV:
615KW, 900RPM, DIGUNAKAN, 1 SET @ 1998
Cocog sareng YANMAR 6N18AL-HV:
455KW, 900RPM, DIGUNAKAN, 4 SET @ 1998
Cocog sareng YANMAR 6N18L-UN:
450KW, 720RPM, DIGUNAKAN, 1 SET @ 1998

Cocog sareng YANMAR 6T220L-ST:
800KW, 720RPM, 450V, 60HZ, DIGUNAKAN, 1 SET @ 1986
Cocog sareng YANMAR 6T220AL-UT:
662KW, 900RPM, 60HZ, DIGUNAKAN, 1 SET @ 1983
Cocog sareng YANMAR 6GL-ST:
810KW, 720RPM, 450V, 60HZ, DIGUNAKAN, 2 SETS @ 1982
4. Alat-alatna cocog pikeun WARTSILA, sapertos 4L20, 4R32 sareng sajabina.
Pedaran:
Cocog pikeun WARTSILA 4L20:
530KW, 900RPM, DIGUNAKAN, 1 SET @ 1998
Cocog pikeun WARTSILA 4R32:
993KW, 720RPM, 450V, 60HZ, DIGUNAKAN, 2 SETS @ 1980


Pos waktos: Mar-02-2021